Friday, November 21, 2008

rozana...

'Gadis idamanku...hanya engkau yg satu...hadirlah..dalam mimpi2 ku...'wahhhh, baik punya intro..wakakaka!!! Lagu ni ditujukan kepada pemilik nama 'rozana'..atau lebih senang dipanggil oja..hahaha!! oja,jaja,rojak pon boleh..panggil la apa2 pon..wakakaka!!! post kali ni betujuan mengenali oja dgn lebih dekat lagi..chewahh!!! Oja ni adalah dak labuan yg masih berumor 16 tahon..budak2 lagi dia ni..wakakaka...bersekolah di smk taman perumahan bedaun dan sangat meminati muzik dan crita2 korea..hahaha, tu sebab kali rambotnya pon ala2 korea suda tu..wakakaka!! sangat meminati crita sassy girl chunyang,ghost whisperer lakonan jenifer love hewitt( aku pon suka citer ni ) dan true calling...hehe, oja juga sangat meminati artis kesayangannya, stacy AF6(harus), agnes monica(bekas tunang aku), rain dan adam AF2...haha, x larat mo taip suda, tu ja serba sebanyak ttg cik rojana, gadis idaman malaya gitu..wakakaka=P


haha, ni la piC oja yg terbaru katanya...cumilll bha, berambut ala-ala korea gitu...berantai mas lagi, mas betol ka celup tu aku x pasti! wakakaka =P

Gamba ni plak aku x paham! mana la dia dapat idea mo pakai baju pesyen sebegini rupa...nak kata kebaya moden bukan, nak kata kimono...hermmm, mcm tu ka kimono??? wakakkaa =P

wahhh...cumilll bah pic nihh!!! potogenik la kamoo ni oja...buekkk!! muntah2 selepas memuji baik punya....wakaka=P

wahhhh..tajem tu renungan tu..mo pecah lensa kamera tu...hahaha!!! hehe, natural beauty and cumilll gitu..wahhh aku =P


post seterusnya....sapa plak ek??? hehe... =P

12 comments:

Anonymous said...

wahhhhh...comellnyaaa ojaaaaaa!!!!

IslandLady said...

heeheheheeh comey tul oja yer... hehehehe lobess jgn nak mnggatai kat oja lak yer... ckup dgn yan2 sorg.. yan2 pon comey gak... kan ojaaa... hehehee ;P

oja said...

lob2...ko ar!!!!!!
ya ka cumill..hihihi...
kamu jgn puji2 kembang nanT..hihihi...
btl kak lady..mrh c yan2 ma aku nanT...hihi...ba makasih bt yg memuji..haha..
lagak kiut konon...^_#

Meline™ said...

adusshhhhhhh.... Ojaaaa xD

Anonymous said...

oja..brapa ya tinggi oja?

mr.LOVESS said...

astagak!!! mana ada gatal la..huhuuu =P

mr.LOVESS said...

anon, oja setinggi meja komputer di rumah kamu..wakakakkaa larikkkkkkkkkk!!!

oja said...

hahaha...gilak ko lob2...pendek gak 2...tinggi mgkn 152cm or +++ anon...

Anonymous said...

hurmmm..geng toyol jugak rupanya ko ni oja..hahahaha!!!

YAN-JESSA said...

((((((tumpang lalu)))))))

funky_gurlz said...

uik oja...cumil lak pic ko ar..hehehe ingt ceramah kak nisha k..huhu.blajr ko tnggi2 jan plak tinggi smpai awan k..tek k..lpak ko kat katak funky ar..hehehe k chaw luk

oja said...

haha...tq2 kak nisha...bkn ba lupa.....x ingat..hihi..xda la..ingat ba aku 2..dun worry2 wokey...bljr la aku smp tinggi2...smp gilak aku bljr..hihi..