Tuesday, November 11, 2008

GOOD LUCK ''ALEEYA'' & ''JJ''

Hai semua rumahkami...post kali nihhh adalah bertujuan untuk mengucapkan 'SELAMAT BERJAYA' kepada aleeya/along dan Jmeline/JJ dlm menghadapi exam diorang..hehehe...Kepada Aleeya, good in your final exam...dan kepada JJ...buat yang terbaik dalam SPM kamooo...Kami semua tahu anda seorang yg bijak & pasti bulehhh berjaya punya..caiyokk2!!! hehehe...apa2 pon sentiasa lah berdOa dan buat yg terbaik....Kami semua sentiasa mendoakan kalian -amin-


MySpace backgrounds: CoolSpaceTricks.com


Wahahaha...ni gamba exclusive haku curik kat FS si JJ...JJ yg memakai baju kurong biru bersama kawannya...pakai tudung tuuu..ayu gitu...hehe..Katanya KAMI ROCK!!! anda?? wahhh..mendalam maksud tu kan??? Tapi apa yg rock nya dlm gamba ni???? wakakakkaa....Mungkin rock sbb tangan bajunya ditarik ke siku kot..hahaha...Apa2 pon JJ mmg cumilll bertudung..chewahhh!!!! 'Good LucK' JJ for ur SPM....


Heheee..Ni plak gamba aleeya dan madam kesayangannya...'madam haslina' Kata Aleeya madam Haslina ni tegas & garang orangnya..Ramai students yg susah nak 'mendekati' Madam Haslina nihhh...Tapi yg peliknya, Madam Haslina ni baik sgt2 dgn Aleeya...Macam dah jadi 'anak ngan mak'...Bayangkan nak pi mana2 pon mesti Madam Haslina ni ajak Aleeya, Sampai nak hantar ke Airport pon sruh Aleeya yg hantarkan..hehehee...Ada apa2 ka ni??? wakaka...Dan kepada Aleeya/Along....Tabahlah dlm menghadapi dugaan hidup dan moga kamoo terus success dalam kehidupan anda..wish all the best to you... -amin- 12/11/08


:wink::pompom:

6 comments:

rumahkami family said...

KEPADA SOPI...GOODLUCK TO YOU TOO..HIKS!

sixnebess said...

alongggg..jj..goodluck ya!! ;)

아리야 said...

tQ.... doakan along tau. jj, gdluck...

Meline™ said...

Thanks sixnebess and along ^^
especially org yg post tu :)

rumahkami family said...

SAPA EK YG POST?? WAKAKA!! JJ..CAIYOK2!!!! =P

Meline™ said...

aisheh.. aku nda tau..
apa2 pun thx bangeet :p