Tuesday, December 30, 2008

SLAMAT TAHON BARU 2009 rumah kami....

New Year Myspace Comments




SEMOGA SEMUA HAPPY2 SLALOO HENDAKNYA...DAN TERUS BERJAYA DALAM HIDOPPP..KEEP IN TOUCH K..hehe ;-)

Saturday, December 13, 2008

everybody's changing???

Everybody's Changing......

You say you wander your own.... land
but when I think about it
I don't see how you can
You're aching, you're breaking
And I can see the pain in your eyes..
Says everybody's changing
And I don't know why

So little time
i Try to understand that I'm
yet im Trying to make a move just to stay in the game i
try to stay awake and remember my name but
everybody's changing
And I don't feel the same

You're gone from! here
and soon you will disappear
Fading into beautiful light
Cause everybody's changing
And I don't feel right


video

Friday, November 21, 2008

rozana...

'Gadis idamanku...hanya engkau yg satu...hadirlah..dalam mimpi2 ku...'wahhhh, baik punya intro..wakakaka!!! Lagu ni ditujukan kepada pemilik nama 'rozana'..atau lebih senang dipanggil oja..hahaha!! oja,jaja,rojak pon boleh..panggil la apa2 pon..wakakaka!!! post kali ni betujuan mengenali oja dgn lebih dekat lagi..chewahh!!! Oja ni adalah dak labuan yg masih berumor 16 tahon..budak2 lagi dia ni..wakakaka...bersekolah di smk taman perumahan bedaun dan sangat meminati muzik dan crita2 korea..hahaha, tu sebab kali rambotnya pon ala2 korea suda tu..wakakaka!! sangat meminati crita sassy girl chunyang,ghost whisperer lakonan jenifer love hewitt( aku pon suka citer ni ) dan true calling...hehe, oja juga sangat meminati artis kesayangannya, stacy AF6(harus), agnes monica(bekas tunang aku), rain dan adam AF2...haha, x larat mo taip suda, tu ja serba sebanyak ttg cik rojana, gadis idaman malaya gitu..wakakaka=P


haha, ni la piC oja yg terbaru katanya...cumilll bha, berambut ala-ala korea gitu...berantai mas lagi, mas betol ka celup tu aku x pasti! wakakaka =P

Gamba ni plak aku x paham! mana la dia dapat idea mo pakai baju pesyen sebegini rupa...nak kata kebaya moden bukan, nak kata kimono...hermmm, mcm tu ka kimono??? wakakkaa =P

wahhh...cumilll bah pic nihh!!! potogenik la kamoo ni oja...buekkk!! muntah2 selepas memuji baik punya....wakaka=P

wahhhh..tajem tu renungan tu..mo pecah lensa kamera tu...hahaha!!! hehe, natural beauty and cumilll gitu..wahhh aku =P


post seterusnya....sapa plak ek??? hehe... =P

Tuesday, November 11, 2008

GOOD LUCK ''ALEEYA'' & ''JJ''

Hai semua rumahkami...post kali nihhh adalah bertujuan untuk mengucapkan 'SELAMAT BERJAYA' kepada aleeya/along dan Jmeline/JJ dlm menghadapi exam diorang..hehehe...Kepada Aleeya, good in your final exam...dan kepada JJ...buat yang terbaik dalam SPM kamooo...Kami semua tahu anda seorang yg bijak & pasti bulehhh berjaya punya..caiyokk2!!! hehehe...apa2 pon sentiasa lah berdOa dan buat yg terbaik....Kami semua sentiasa mendoakan kalian -amin-


MySpace backgrounds: CoolSpaceTricks.com


Wahahaha...ni gamba exclusive haku curik kat FS si JJ...JJ yg memakai baju kurong biru bersama kawannya...pakai tudung tuuu..ayu gitu...hehe..Katanya KAMI ROCK!!! anda?? wahhh..mendalam maksud tu kan??? Tapi apa yg rock nya dlm gamba ni???? wakakakkaa....Mungkin rock sbb tangan bajunya ditarik ke siku kot..hahaha...Apa2 pon JJ mmg cumilll bertudung..chewahhh!!!! 'Good LucK' JJ for ur SPM....


Heheee..Ni plak gamba aleeya dan madam kesayangannya...'madam haslina' Kata Aleeya madam Haslina ni tegas & garang orangnya..Ramai students yg susah nak 'mendekati' Madam Haslina nihhh...Tapi yg peliknya, Madam Haslina ni baik sgt2 dgn Aleeya...Macam dah jadi 'anak ngan mak'...Bayangkan nak pi mana2 pon mesti Madam Haslina ni ajak Aleeya, Sampai nak hantar ke Airport pon sruh Aleeya yg hantarkan..hehehee...Ada apa2 ka ni??? wakaka...Dan kepada Aleeya/Along....Tabahlah dlm menghadapi dugaan hidup dan moga kamoo terus success dalam kehidupan anda..wish all the best to you... -amin- 12/11/08


:wink::pompom:

Wednesday, November 5, 2008

YANTACY.....si budak nakal!!! ishk3!!!

Alooo rumahkami...kali ni kita view salah sorang pemeli kita...si 'yantacy'...budak nakal yg slalu perasan..wakakaka!!!



Ni antara pic si yan time 'rayer' aritu....seksi wooo..ishk3!!! nak kena rOtan nihhh..hahakss!!
Rasanya, dua pics yang atas ni yan2 tanpa mekap kali, pics raya yg bawah ni plak..mungkin dia cuba2 mo mekap..wakakaka!!! siap letak eyeshadow lagi.. kunun2 avril la tu..wakakaka!!!

Apapon..korang komen2 la ek pic si yan2 nihhh..mana lebih 'better'??? yan2 mekap/tanpa mekap???
Lagi satu...dia ni sesuai berambot panjang/pendek??? bagi aku dua2 x lawa..pakai tudung baru lawa la..hahahaha!!! sejuk mata memandang nnti kan?? hehe =P




Dan kepada ahli2 'rumahkami' yg lain..jgn sengeh2 senyum2 jak!!!! jagala korang kalau aku dapat pic korang..wakakaka!!! akanku komentar di sini..tambah2 kak lady tu!! gilarrr punya mistri..hahaha!! lepas ni...kita akan nengok 'mis ieda' & 'oja' pulak kat sini....pic dah ada, tggal mo post jak!!! hehehehe!!! -to be continue-

Friday, October 24, 2008

hahakss...apa ini???

Wednesday, October 8, 2008

nadia Qelate and family di hari raya....

ni gamba family nadia dan kazen2...nadia punya pemeli berkaler ungu gitu...kazen2 ijau in kaler...turut kelihatan..si ilanucy..hahaha, cumill2.. :P

hehehe...nadia n ila... sama2 comeiii loteyyy..hikss :P


Tuesday, September 23, 2008

"SALAM LEBARAN BUAT SEMUA"

Ary dan Yassir bermain mercun,
Terjeling2 kt Yan dan Nadia,
Tangan di hulur memohon ampun,
Semoga gembira di pagi mulia

(Ikhlas: IslandLady)




slamat hari rayerrr aidilfitri kepada semua ahli2 rumahkami..hehe..mohon ampun maaf, 10 jari tangan dan 10 jari kaki...hahaha..moga rayer kali ini disambut dgn meriah dan penuh keinsafan.....huhu..kimsalam kat family korang ya..hehe..jemput2 mai rumah aku..kita jln2 cari makan..hehehe...salam...-lovess-

Monday, September 22, 2008

kata-kata aluan


HEHEHE..SLAMAT DTG KE BLOG RUMAHKAMI FAMILY....BLOG DLM PEMBIKINAN..HOHO =)